STUDIO FERLINE

LEG HET VERLEDEN VAST

Het programma Verborgen Verleden trok afgelopen jaar 5 miljoen kijkers. Nog nooit was de belangstelling voor familiegeschiedenis zo groot. Wie dit programma kijkt, zal vast denken dat er bij een bezoek aan het archief een sympathieke archivaris voor je klaar staat die je alles kan vertellen over je familie. Alsof de archivaris een sleutel heeft tot je ‘verborgen verleden’. Zo eenvoudig is het in de praktijk echter niet. Alhoewel het tegenwoordig door de vele online archieven het een stuk makkelijker is om toegang te krijgen tot informatie, ligt het gevaar op de loer te verzanden in eindeloze lijsten met verre voorouders.

Weet u niet waar u moet beginnen met onderzoek naar uw familiegeschiedenis? Studio Ferline kan u op weg helpen! Bent u al gevorderd met uw familiegeschiedenis maar schroomt u om tot publicatie over te gaan? Studio Ferline kan u verder helpen! Ook voor kleine oplages, zelfs voor enkele exemplaren, kunt u bij Studio Ferline terecht. Via de Studio Ferline webwinkel kunnen exemplaren on-demand worden besteld en binnen twee werkdagen worden afgeleverd.

EEN DOOS VOL FAMILIEFOTO'S

Bent u in het bezit van oude familiefoto’s? Gooi ze niet weg! Koester ze en ga op onderzoek uit. Wilt u weten wat u ermee kunt doen?

LEES MEER

LEG HET VERLEDEN VAST

PUBLICEREN

Studio Ferline helpt u met de opmaak van uw gewenste uitgave, ook voor kleine oplages! Boeken kunnen online worden besteld en on-demand worden gedrukt.

Ieder verhaal is weer anders en vraagt om een andere aanpak. Heeft u een specifiek onderwerp met veel verschillende verhalen en beeldmateriaal? Dan is een magazine wellicht iets voor u. Voor een levensverhaal waar het verhaal zelf belangrijk is, is een romanvorm meer geschikt. Voor een complete familiegeschiedenis met veel beeldmateriaal en grafische overzichten is de Familiegeschiedenis XL de ideale oplossing! Heeft u andere ideeën? Alles is bespreekbaar!

MAGAZINE

Ideaal voor verschillende artikelen en veel beeldmateriaal.

LEVENSVERHAAL

Boek in kleiner formaat waarbij het verhaal voorop staat.

FAMILIEBOEK XL

Groot formaat voor een complete familiegeschiedenis!

Wilt u meer weten? Neem dan contact op!