Studio Ferline is gespecialiseerd in historisch onderzoek en het vastleggen en publiceren van de resultaten. Studio Ferline kan helpen, of ondersteuning bieden, bij het hele proces van onderzoek, schrijven, ontwerp en publicatie.

U heeft de mogelijkheid om uw eigen publicatie te bestellen via de Ferline Webwinkel. Dat kan in grote oplage, maar ook via “printing on demand”. Uw boek wordt dan pas gedrukt op het moment dat u daar om vraagt. Geen eigen voorraad meer, wat u veel geld bespaart.

‘Ferline’ is Fries voor ‘verleden’.

ESDI

STUDIO FERLINE

BOUWSTENEN

Studio Ferline bestaat uit vier bouwstenen. Door de vier bouwstenen te combineren kunt u het hele proces van onderzoek tot publicatie aan Studio Ferline overlaten.

Speciaal voor familiegeschiedenissen kunt u een keuze maken uit drie verschillende vormen van publicatie. Ook voor kleine oplages, zelfs voor enkele exemplaren, kunt u bij Studio Ferline terecht. Via de Studio Ferline webwinkel kunnen exemplaren worden besteld, on-demand worden gedrukt en binnen twee werkdagen worden afgeleverd.

Twijfel niet langer en laat u nu uw (familie)geschiedenis vastleggen!

ONDERZOEKEN

ONTWERPEN

SCHRIJVEN

PUBLICEREN

OVER MIJ

Al van jongs af aan heb ik een fascinatie voor de geschiedenis, ontstaan door de prachtige familieverhalen die mijn vader me vertelde over onze Friese voorouders. Over de toevalligheden die de loop van de geschiedenis konden bepalen, keuzes die onze voorouders maakten maar die nog van invloed zijn op het leven van nu.