Friesch Dagblad over Pierre de Grauw – 02-12-2017

FD 0212 Witmarsum (1)
FD 0212 Witmarsum (2)

Met dank aan Trudy Oldenhuis

Print Friendly, PDF & Email

1 reactie op “Friesch Dagblad over Pierre de Grauw – 02-12-2017”

 1. D. Postma-Tiersma

  Goede morgen Erik,
  Het lijkt me goed om mezelf even voor te stellen. Bij de boekpresentatie van Egbert Brink, de nacht van Byrman, in november 2018, kwam ik toevallig naast je te zitten en dat ik je vroeg of je een nieuwe vrijwilliger was. Je vertelde toen dat je schrijver was en ook een boek had geschreven, n.l. “Spitten voor de vijand “naar aanleiding van een dagboek van jouw opa.
  Wat een toevallige ontmoeting dan weer teweegbrengt. Ik houd erg van geschiedenis en heb het boek via de bibliotheek te leen gevraagd. Pas in maart was het aanwezig en ik moet zeggen dat het me erg boeide. Ik heb het uit en ik wist niet dat er de laatste maanden van de oorlog zoveel mannen werden opgepakt om te werken aan versperringen e.d. Ik woon in Assen en vond het zeer interessant. Ik heb het als tip gegeven aan de historische vereniging in Assen, ik weet niet wat ze er mee doen.
  Wat een werk heb je er aan gehad om alles zorgvuldig en waarheidsgetrouw op te schrijven zodat het ook leesbaar is. Mijn compliment en ik ben blij dat ik in Veenhuizen naast je ben komen zitten!
  Met hartelijke groet, Dity Postma- Tiersma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.