diensten

onderzoeken

Het onderzoeken en schrijven geeft me enorm veel voldoening en dat was mij voor mij de reden om in 2018 mijn eigen onderzoeksbureau te beginnen. Ik merkte dat er een groeiende belangstelling is voor de (familie)geschiedenis, maar dat niet iedereen zijn weg weet te vinden in de lokale en digitale archieven. Door mijn nieuwsgierigheid en vasthoudendheid kan ik wellicht uw vastgelopen onderzoek weer nieuw leven in blazen. Alhoewel de nadruk ligt op de Tweede Wereldoorlog, ben ik ook in te zetten voor andere onderwerpen. Kom ik er zelf niet uit, dan kan ik gebruik maken van deskundige mensen uit mijn netwerk.

schrijven

Zoekt u een mooi historisch verhaal voor uw krant of blad? Of wilt u uw familiegeschiedenis op papier vastleggen, maar het ontbreekt u aan tijd? Of bent u een boek aan het schrijven en zoekt u hulp bij research? Ik kan u hiermee helpen. De komende lustrumjaren van de Tweede Wereldoorlog zijn voor veel verenigingen en organisaties aanleiding om te publiceren over de eigen oorlogsgeschiedenis. Ook hierin kan ik een bijdrage leveren. 

publiceren

Wilt u de resultaten van het onderzoek zichtbaar maken voor een groot of juist klein publiek? Daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden. Ik kan u helpen bij het opzetten van een website of u adviseren bij het uitgeven van een magazine of boek. Dat hoeft niet in grote aantallen. Ook voor publicaties in een beperkte kring, bijvoorbeeld alleen voor familie, zijn er genoeg betaalbare mogelijkheden. Wilt u juist uw onderwerp voor een groter publiek toegankelijk maken, dan is een eigen website wellicht voor u interessant. Ook hierbij kan ik u van dienst zijn. Ik heb ervaring met WordPress en Joomla. Voor de webhosting werk ik met een vaste partner.

Tarieven

Elke onderzoeksvraag is weer anders. Van tevoren maak ik een inschatting van de hoeveelheid werk en ontvangt u een vrijblijvende prijsopgaaf. 

Kantoor

Wilt u uw wensen persoonlijk bespreken? Ook dat is mogelijk. Ik kan u ontvangen in mijn gezellige kantoor in Zuidhorn of ik kan bij u langskomen. Alles is bespreekbaar!